Zavedení nového odbavovacího systému ve vozidlech MHD v Dopravním podniku města Hradec Králové - Chovanec, Libor (Univerzita Pardubice, 2006)
Analýza původního odbavovacího systému ve vozidlech MHD v DpmHK a.s., návrh zavedení nového odbavovacího systému, zhodnocení přínosů a nákladů zavedení nového odbavovacího systému.
Introduction of new fare collecting system in vehicles of urban mass transportation company of Hradec Kralove city
Keywords: městská hromadná doprava; odbavovací systémy; čipové karty; Hradec Králové