Využití technologie sítotisku - Leonovičová, Lenka (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce se zabývá problematikou využití sítotisku v polygrafické výrobě. Cílem práce bylo vyhodnotit vliv hustoty síťoviny a tloušťky tiskové šablony na kvalitu tisku a navrhnout nejvhodnější kombinaci pro tisk.
Use of the screenprinting technology
Keywords: polygrafie; sítotisk; hustota síťoviny; tiskové šablony; kvalita tisku