Suggestopädie und andere suggestopädish orientierte Methoden und deren Beitrag zum fremdsprachlichen Deutschunterricht am klassischen achtjährigen Gymnasium - Benešová, Blanka (Univerzita Pardubice, 1997)
Práce se zabývá sugestopedií a jinými sugestopedicky orientovanými metodami a jejich možným využitím při výuce cizího jazyka.
Keywords: sugestopedie; výuka; cizí jazyk; gymnázium; školní podmínky