Management kvality (QMS) v prostředí ČD Cargo v návaznosti na úmluvu ATTI - Blahoš, Josef (Univerzita Pardubice, 2023)
Práce se zaměřuje na faktory, které mají významný vliv na kvalitu v dopravě. Práce rozebírá současný proces systému řízení kvality v podniku ČD Cargo v návaznosti na úmluvu ATTI, navrhuje zlepšení tohoto procesu a následně tato navrhovaná opatření vyhodnocuje.
Quality management system at CD Cargo in connection with ATTI agreement
Keywords: kvalita v dopravě; úmluva ATTI; procesy řízení kvality; kvalita železničních vozů; quality in transport; ATTI agreement; quality management processes; railway carriage quality