Nákladové účetnictví České pošty s.p. se zaměřením na využití informačního a kontrolního systému Controlling II - Beran, Leoš (Univerzita Pardubice, 2003)
Analýza nákladového účetnictví, stanovení jednicových nákladů na produkt.
Cost accounting of Czech post s.e. with an emphasis on use of information and control system Controlling II
Keywords: Náklady; účetnictví; Controlling