Tvorba aplikace pro logistickou firmu - Miroslav Pásler (Univerzita Pardubice, 2011)
Práce se zabývá návrhem a následnou implementací informačního systému pro konkrétní firmu podnikající v oboru logistiky. Systém má být navržen tak, aby usnadnil práci zaměstnancům firmy a podpořil základní práci managementu firmy.
Creating of application for logistic company
Keywords: informační systémy; programování; Java; PHP MyAdmin; databáze; logistika; životní cyklus; SQL; information system; programming; database; logistics; life cycle