Stanovení rodu Arcobacter v mase a masných výrobcích - Bínová, Šárka (Univerzita Pardubice, 2000)
Práce shromažďuje údaje o rodu Arcobacter, ověřuje selektivitu dosud publikovaných půd a bujonů, studuje výskyt arkobakterů v masokombinátě, drůbeži a masných výrobcích nejefektivnějšími metodami.
Determination of Arcobacter in meat and meat products
Keywords: Arcobacter spp.; Arcobacter butzleri; Arcobacter cryaerophilus; termofilní kampylobaktery; drůbež; Maso