Drahé kovy z pohledu investora - Hladíková, Markéta (Univerzita Pardubice, 2022)
Tato práce se zabývá drahými kovy v investičním prostředí. Klíčové je získání informací o nabídce a poptávce, vývoji cen a o dopadech změn měnových kurzů na vývoj cen. Je zde také posouzení investic podle investičních kritérií.
Precious metals from the perspective of investor
Keywords: zlato; stříbro; platina; palladium; investice; drahé kovy; gold; silver; platinum; palladium; investment; precious metals