NÁSTROJ PRO OVLÁDÁNÍ KAMER BASLER V PROSTŘEDÍ MATLAB - Chramosta, Daniel (Univerzita Pardubice, 2019)
Bakalářská práce se zabývá problematikou průmyslových kamer a jejich využití v automatizaci. Dále byla provedena rešerše kamer rodiny Basler a shrnutí faktorů pro vhodný výběr kamery. Byl navržen nástroj pro ovládání kamery značky Basler. Tím se myslí nastavování jejich parametrů a získávání jednotlivých snímků, tak i videí. Program je vypracován ve výpočetním prostředí MATLAB.
TOOL FOR CONROLLING BASLER CAMERAS
Keywords: průmyslová kamera; systémy strojového vidění; MATLAB; industrial camera; machine vision systems; MATLAB