Získání kapitálu emisí cenných papírů u a.s. Synthesia - Niederlová, Zuzana (Univerzita Pardubice, 1999)
Práce se zabývá problematikou cenných papírů a zvláště jejich veřejné obchodovatelnosti. V praktické části je sestaven prospekt akcií pro společnost Synthesia, a. s.
The Increasing of a capital by the issue of securities for a joint-stock-company Synthesia
Keywords: finance; cenné papíry; dluhopisy; obchodování; Synthesia Pardubice