Analýza produktivity práce ve vybraném podniku - Havlíčková, Nikola (Univerzita Pardubice, 2019)
Předložená bakalářská práce hodnotí vývoj produktivity práce ve společnosti KK, s. r. o. V teoretické části je definována produktivita a cesty k jejímu zvyšování. V praktické části je hodnocena úroveň produktivity práce vztažená na pracovníka, jednotku času a jednotku mezd v letech 2013-2018. Dále se práce zabývá zhodnocením produktivity práce ve sledovaném období.
Analysis of labor productivity in a selected company
Keywords: produktivita práce; hodnocení produktivity práce; KK, s. r. o.; labour productivity; evaluation of labour productivity; KK, s. r. o.