Návrh na zlepšení intermodální přepravy nebezpečného zboží ve společnosti METRANS, a.s. - Fialka, Jan (Univerzita Pardubice, 2024)
Práce se zaměřuje na intermodální přepravu nebezpečného zboží, její rozdíly, popisy a základní logistické okruhy. Zabývá se též společností METRANS, a.s., jejím představením, popisem, jak společnost funguje a dále již samotnou intermodální přepravou nebezpečného zboží. Tyto fakta a informace jsou z odborných učebnic či interních informací společnosti METRANS, a.s.
Proposal to improve intermodal transport of dangerous goods in METRANS, a.s
Keywords: intermodální přeprava; kontejner; cisterna; nebezpečné zboží; značky; společnost METRANS a.s.; intermodal transport; container; tanker; dangerous goods; brands; METRANS a.s.