Aplikace ZooInfo pro Android - Hrodek, Josef (Univerzita Pardubice, 2014)
Tato práce je zaměřena na vývoj mobilní aplikace pro platformu Android. Jsou uvedeny a rozebrány problémy a zajímavé implementace aplikace. Dále jsou uvedeny základní informace o systému a informace o programování aplikací. Uvedeny jsou informace o webovém serveru, který poskytuje obsah pro aplikaci. V práci je uvedeno srovnání na trhu dostupných aplikací s podobnou tématikou. Dále práce obsahuje způsob a možnosti ukládání dat na mobilních zařízeních. Následují typy synchronizací aplikace se vzdálenými servery. V závěru práce je uveden výsledek pohovoru v Královedvorské zoo a zhodnocení práce.
Application ZooInfo for Android
Keywords: Android; zooinfo; servery; vzdálená synchronizace; ukládání dat; servers; remote synchronization; saving data