Evidence a kalkulace zakázek v polygrafickém podniku - Janeček, Martin (Univerzita Pardubice, 2011)
Bakalářská práce se zabývá tématikou kalkulace a vedení zakázek v polygrafickém podniku. Databáze je navržena tak, aby splňovala požadavky polygrafického podniku na zálohu a zpracování dat poskytnutých zákazníky a klienty. Přičemž jejím hlavním úkolem je poskytování dat pro samostatné výpočty (kalkulace zakázek) prováděné prostřednictvím webového rozhraní.
Calculation and records of orders for polygraphic company
Keywords: evidence; kalkulace; zakázky; polygrafie; webové technologie; records; calculation; orders; polygraphic; web technologies