Comparison of means and goals of evaluation at traditional and alternative schools - Hermann, Hynek (Univerzita Pardubice, 2000)
Autor v práci pojednává o způsobech hodnocení na alternativních a tradičních školách.
Srovnání prostředků a cílů hodnocení v tradičních a alternativních školách
Keywords: pedagogika; alternativní školství; tradiční školy; Klasifikace; hodnocení