Zajištění logistického procesu dodávek pro Rusko v Pramet Tools - Petrová, Pavlína (Univerzita Pardubice, 2007)
Bakalářská práce se zabývá jakým způsobem firma Pramet Tools, s.r.o. řeší své logistické dodávky do Ruska. Výsledkem bakalářské práce je popis řešení přepravy logistických dodávek do Ruska ve firmě Pramet Tools, s.r.o., a to jak stávající, tak i plánované. Zároveň je v práci naznačeno posouzení dvou dopravců, kteří firmě zaslali své nabídky k provádění plánované přepravy.
The arrangement of the logistics process of delivery to Russia in Pramet Tools
Keywords: logistické procesy; Logistika; dodávky; dopravci