Elektronické obchodování podniků - Friedrischková, Nikola (Univerzita Pardubice, 2019)
Balakářská práce se zabývá analýzou vývoje elektronického obchodování na vymezeném území s využitím kvantitativních metod. V první části je zameřena na vysvětlení základních pojmů a popis současného stavu elektronického obchodování podniků na území České republiky. Práce se dále zabývá důvody nedostatečného vývoje využití ICT na území ČR. Závěrečná část je věnována analýze elektronického obchodování firem na území České republiky pomocí časových řad.
Business e-commerce
Keywords: elektronické obchodování; informační a komunikační technologie; časové řady; electronic commerce; information and communication technologies; time series