Návrh na opatření IDS v regionu Praha - Marinka, Ivan (Univerzita Pardubice, 2000)
Autor v práci navrhuje možnost řešení integrovaného dopravního systému v severozápadní části Prahy a přilehlého regionu v souvislosti s výstavbou rychlodráhy a Letiště Ruzyně s propojením do Kladna
Proposal of integrated Transportation system measures in the region of Prague
Keywords: Praha; Integrovaná doprava; MHD Praha