Aplikace technické analýzy cen akcií - Pápol, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2000)
Autor v práci popisuje princip technické analýzy, grafických formací a technických indikátorů a jejich aplikace na akcie České spořitelny, Komerční banky a Investiční a poštovní banky.
Application of technical analysis to share prices predictions
Keywords: finance; Akcie; Ceny; predikce; technická analýza; indikátory