Rozhodovací proces uživatele dopravního systému - Černoch, Lukáš (Univerzita Pardubice, 2012)
Tato bakalářská práce je zaměřena na uživatele dopravy a jeho rozhodovací proces mezi silniční a železniční dopravou. V teoretické části se zaměřuji zejména na rozbor dopravních systému jak v nákladní tak v osobní dopravě a na rozbor faktorů, které ovlivňují uživatele v jeho rozhodnutí. V praktické části analyzuji specifika dopravních systému v návaznosti na náklady spojené s jejich užitím a formulaci rozhodovacího procesu.
Decision process by user of transport system
Keywords: uživatelé dopravy; dopravní systémy; rozhodovací procesy; náklady na přepravu; transport users; transport systems; decision process; cost of transport