Efektivnost investic vložených do výstavby fotovoltaické elektrárny - Mrkvička, Zdeněk (Univerzita Pardubice, 2012)
Práce se zaměřuje na možnost realizace výstavby fotovoltaických elektráren na budovy v dopravě. Zabývá se volbou vhodných variant s ohledem na ekologické, ekonomické využití při dodržení legislativních podmínek pro stavbu těchto zdrojů elektrické energie.
Investment efficiency for the construction of the photovoltaic power plant
Keywords: fotovoltaické elektrárny; ekologie; návratnost investic; výroba elektřiny; photovoltaic power plants; ecology; return on investment; power generation