Optimalizace dodávek výlisků z SVA Holýšov, a.s. - Chvála, Václav (Univerzita Pardubice, 2002)
Diplomová práce řeší otázky optimalizace dodávek výlisků z SVA Holýšov a.s. do Karosy, a.s. Vysoké Mýto. Důvodem provedené optimalizace dodávek je nalezení nejvhodnějšího řešení z hlediska informačního, materiálového a logistického toku, které vzešly z projektu vymístění velké lisovny ze společnosti. Analýza a optimalizace současného stavu dodávek dává návody a navrhuje opatření na efektivní využívání současného systému dodávek. Výsledky analýzy a provedenou optimalizaci současného využívání systému dodávek zohledňuje návrh nového řešení dodávek podle potřeb výroby v Karose, a.s. Vysoké Mýto.
Optimizing the supply of moldings from SVA Holýšov, a.s.
Keywords: logistika; optimalizace; analýza; výlisky; logistics; optimization; analysis; moldings