Vliv ICT na tvorbu ceny - Petirová, Pavlína (Univerzita Pardubice, 2010)
Cílem bakalářské práce je zjistit, zda mají informační a komunikační technologie vliv na cenovou tvorbu. Zabývá se vymezením pojmů informační a komunikační technologie, dále pak komparací způsobů tvorby cen a vlivem ICT na tvorbu ceny z pohledu jednotlivých ekonomických subjektů (podniků a domácností).
Impact of ICT on the pricing
Keywords: Informační technologie; komunikační technologie; cenová politika; dynamická tvorba cen; Information technology; communications technology; pricing policy; dynamic pricing