Příprava učebního textu z daní pro ekonomické předměty na SŠ - Bartošová, Iveta (Univerzita Pardubice, 2019)
Závěrečná práce doplňujícího pedagogického studia je zaměřena na přípravu učebního textu z daní pro ekonomické předměty pro žáky středních škol. Cílem učebního textu je poskytnout základní vhled do problematiky daní v České republice.
Keywords: didaktika; učební text; daň; daňová soustava; konstrukt daně; správa daně