Úpravy železníční trati Bečváry - Ledečko s ohledem na požadavky současných norem - Pětioký, Marek (Univerzita Pardubice, 2008)
Bakalářská práce je zaměřena na úpravy železničních stanic a zastávek na úseku trati Bečváry - Ledečko dle současných norem. Cílem práce je zdokumentování současného stavu a návrh úprav. Jednotlivé návrhy jsou zakresleny ve schématech.
Adjustment of railroad track Bečváry - Ledečko with regard to requirements for contemporary regulations
Keywords: railway stations; railway stops; tracks; platforms; reconstructions; železniční stanice; železniční zastávky; koleje; nástupiště; Rekonstrukce