Přínosy a omezení metody Social LCA - Jedličková, Markéta (Univerzita Pardubice, 2015)
Diplomová práce se zabývá hodnocením dopadů podnikových činností a produktů v oblasti sociální a environmentální, konkrétně mapuje možnosti využití metody Social LCA. Tato metoda je stále ve vývoji a v českých podmínkách zatím ne zcela známa. Proto byla tato práce vytvořena pro rozšíření znalostí o metodě zaměřené na posuzování sociálních a socio-ekonomických dopadů výrobku během jeho životního cyklu.
Contribution and limitations of Social LCA
Keywords: social LCA; LCA; product´s life cycle; životní cyklus výrobku