Návrh hodnocení nabídky leasingové smlouvy - Vrzalová, Jitka (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce je zaměřena na zlepšení orientace zájemců o leasing v současné nabídce leasingových společností.
Proposal for evaluation of leasing policy offer
Keywords: leasing; nájemce; pronajímatel; dodavatel; úvěr; leasingové smlouvy; hodnocení