Možnosti rozvoje cestovního ruchu v Jablonném nad Orlicí - Dohnalová, Jana (Univerzita Pardubice, 2001)
Autorka v práci popisuje městečko Jablonné nad Orlicí a jeho okolí. Analyzuje současný stav cestovního ruchu v této oblasti a podává návrhy na jeho rozvoj.
Ways of tourism development in Jablonné nad Orlicí
Keywords: Regionální rozvoj; Cestovní ruch; turistika; Jablonné nad Orlicí