Vybrané aspekty dopravní obsluhy sídliště Vinice - Trpišovský, Martin (Univerzita Pardubice, 2012)
Práce se zabývá problematikou dopravní obsluhy plzeňského sídliště Vinice. V práci představuji teoretická východiska pro hodnocení dopravní obsluhy a přehled nákladových položek při realizaci investičních dopravních projektů, z této teoretické základny následně vycházím při podrobné analýze současného stavu dopravní obsluhy a popisu možností jejího budoucího rozvoje. Výstupem je finanční a ekonomické zhodnocení zvažovaných investic do možné podoby budoucí dopravní obsluhy lokality, tedy výstavby tramvajové či trolejbusové trati.
Chosen aspects of the transportation service of the Vinice estate
Keywords: Vinice; dopravní obsluhy; městská hromadná doprava; investice v dopravě; transportation service; public transport; transport investments