Vyhodnocení vlivu posypových materiálů v okolí silnic - Dušek, Bohumír (Univerzita Pardubice, 2005)
Diplomová práce se zabývá problematikou použití chemických posypových materiálů při zimní údržbě komunikací. Hodnotí vlivy zimní údržby na půdu a vegetaci v okolí silnic.
Interpretation of the influence of road salting materials in the roads vicinity
Keywords: silnice; zimní údržba; posypové materiály; ekologická rizika; životní prostředí