Analýza procesu schvalování plastových dílů v automobilovém průmyslu - Hamřík, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2006)
Diplomová práce obsahuje analýzu procesu schvalování plastových dílů v automobilovém průmyslu. Po seznámení se se společností TWISt, spol. s r.o. a studiu teoretických přístupů k řešení dané problematiky je proveden rozbor procesu uvolnění plastového dílu do sériové výroby ve firmě TWIST, spol. s r.o. a nyvrženy možnosti zlepšení daného procesu.
Analysis of the plastic part approval process inthe automotive industry
Keywords: automobilový průmysl; plastové díly; schválení; jakost výrobků; vzorky