První zkušenosti s vyšetřením závrativých stavů video Head Impulse Testem - Loudová, Jana; Holá, Jana; Karvay, Vojtěch; Vodička, Jan (Česká lékařská společnost J. E. Purkyně, 2019)
Cílem práce bylo na základě našich prvních výsledků video Head Impulse Testu (vHIT) u pacientů se závratěmi stanovit učební křivku vyšetření a zjistit, jaký byl vztah výsledků vHIT k jednotlivým diagnózám.
Experience Using Video Head Impulse Test in Patients with Vertigo
Keywords: Video Head Impulse Test; Video Head Impulse Test; závrať; vestibulární neuronitida; vestibulární vyšetření; učební křivka; vertigo; vestibular Neuritis; vestibular examination; learning curve