Návrh pracoviště tribotechnické diagnostiky v DP města Pardubice - Tureček, Tomáš (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce analyzuje současný stav v problematice olejového hospodářství a tribotechnické diagnostiky. Navrhuje více variant na řešení směřující ke zlepšení stavu.
Keywords: silniční doprava; tribotechnika; motorové oleje; maziva; Diagnostika; analýza motorových olejů