Průzkum spokojenosti cestujících s MHD v Pardubicích - Nováková, Tereza (Univerzita Pardubice, 2018)
Práce se zaměřuje na problematiku průzkumu spokojenosti cestujících s MHD v Pardubicích. V rámci zpracování tématu půjde o teoretické vymezení problematiky průzkumu spokojenosti cestujících. Následně bude realizováno dotazníkové šetření, jehož respondenty budou cestující využívající MHD v Pardubicích. Na základě výsledků průzkumu budou navržena opatření ke zvýšení úrovně spokojenosti cestujících s MHD v Pardubicích.
Survey of passengers contentment with public transport in Pardubice
Keywords: městská hromadná doprava; cestující; spokojenost; public transport; passengers; contentment