Analýza možných poruch zadaného systému pro bezpečné zobrazení a návrh opatření pro eliminaci jejich vlivu - Blažek, Ondřej (Univerzita Pardubice, 2018)
Diplomová práce se zabývá návrhem opatření pro podporu technické bezpečnosti zadaného systému bezpečného zobrazení. Ve své první části popisuje zadaný systém a jeho potenciálně nebezpečné poruchy. Dále analyzuje jednotlivé poruchové módy vedoucí k těmto poruchám. Na základě této analýzy práce stanovuje koncepci technické bezpečnosti zobrazovacího systému v podobě opatření eliminujících nebezpečné projevy poruch. Ve své poslední kapitole demonstruje vliv vybraných opatření.
Analysis of Possible Failures of an Assigned Safety Display System and Measures Proposed to Eliminate their Impact
Keywords: bezpečné zobrazení; technická bezpečnost; LCD; S1D12L01; TCG043WQLBAANN-GN50; safety display; technical safety; LCD; S1D12L01; TCG043WQLBAANN-GN50