Využití termické analýzy pro studium perovskitů SrSn0,9Mn0,1O3 - Hroch, Jan; Dohnalová, Žaneta; Šulcová, Petra (Česká společnost chemická, 2019)
Cílem této práce bylo zjistit teplotní rozsah vzniku perovskitové fáze SrSn0,9Mn0,1O3, popsat chemické a fázové složení připravených pigmentů.
Using Thermal Analysis for Study of Perovskite SrSn0,9Mn0,1O3
Keywords: perovskitové pigmenty; simultánní DTA-TG analýza; reakce v pevné fázi; termická analýza; Perovskite pigments; Simultaneous DTA-TG; Solid state reaction; Thermal analysis