Vliv změny kvality výrobku na strategii jeho prodeje - Dusbabová, Květoslava (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce pojednává o zavedení systémů řízení kvality a environmentálního managementu do podniku, firmy nebo organizace. Analytická část rozebírá situaci ve Spolchemii za rok 1997 a jsou navržena zlepšující opatření.
The Influence of a change of the product quality with its sale strategy
Keywords: Jakost; certifikace; audit; environmentální management; ISO 9000; ISO 14000; Spolek pro chemickou s hutní výrobu; Analýza