Vollverben und Hilfsverben - Brejchová, Radka (Univerzita Pardubice, 2003)
Práce se zabývá pomocnými a plnovýznamovými slovesy a jejich použitím ve výuce na základní škole.
Plnovýznamová a pomocná slovesa
Keywords: němčina; výuka; modální slovesa; pomocná slovesa; lingvistika