Organizační formy ve vyučování německého jazyka - Tůmová, Denisa (Univerzita Pardubice, 2000)
Autorka se v práci zabývá rozborem organizačních forem ve vyučování německého jazyka. Zvláštní důraz klade na použití skupinové práce. Práce obsahuje i anketní šetření, které bylo provedeno s cílem zjistit četnost použití jednotlivých organizačních forem.
Organisationsformen im Deutschunterricht
Keywords: němčina; pedagogika; didaktika; organizační formy; skupinová práce; výuka