Energetické úspory při paralelním provozu trakčních usměrňovačů ČD - Procházka, Milan (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce se zabývá ztrátami vznikajícími v měnírnách při napájení stejnosměrných elektrických drah.
Keywords: železniční doprava; trakční usměrňovače; elektrická energie