Rozhodovací procesy při nákupu tepelného čerpadla - Maxová, Martina (Univerzita Pardubice, 2012)
Tato bakalářská práce se zabývá rozhodovacím procesem v rodinném domě. Cílem této práce je popis současného stavu a metod strategického rozhodování, monitoring nabídky tepelných čerpadel a vlastní návrh rozhodovacího procesu. V závěrečné části práce jsou výsledky porovnány a je navrženo řešení.
Decision-making processes when purchasing a heat pump
Keywords: criterium decision plus; strategické rozhodování; rozhodovací proces; rozhodování; tepelné čerpadlo; criterium decision plus; strategic decision-making; decision process; decision; heat pump