XML a jeho použití v Internetu - Pletánková, Ivana (Univerzita Pardubice, 2001)
Autorka v práci popisuje XML a jeho využití na Internetu a v elektronickém obchodování. V praktické části převádí HTML stránku do syntaxe XHTML.
The XML language and its usage in Internet
Keywords: počítače; Internet; elektronické obchody; HTML; Extensible Markup Language