Charakterizace tiskového stroje pomocí ICC profilu - Regal, Petr (Univerzita Pardubice, 2005)
Dosažení věrné reprodukce barev originálu na ofsetovém tiskovém stroji pomocí ICC profilů metodou optimalizace. Stroj je uveden do takového stavu, aby tisknul v nejvyšší možné kvalitě.
Print press charakterization by ICC profile
Keywords: tiskové stroje; reprodukce barev; ofsetový tisk; Spektrofotometrie; Optimalizace