Rozvoj cestovního ruchu v Peci pod Sněžkou - Veselý, Lukáš (Univerzita Pardubice, 2000)
Autor se v práci zabývá rozvojem cestovního ruchu v Peci pod Sněžkou. Popisuje současnou situaci v regionu a navrhuje možnosti dalšího rozvoje cestovního ruchu.
The Development of tourism in Pec pod Sněžkou
Keywords: Cestovní ruch; Rozvoj; Pec pod Sněžkou