Workoholismus u pracovníků - Stejskalová, Klára (Univerzita Pardubice, 2014)
Práce se bude zabývat tématem workoholismu jako novodobého fenoménu patologického chování, jež negativně ovlivňuje nejenom život jedince, ale také jeho nejbližší prostředí včetně toho pracovního. Empirická sonda se bude zabývat znalostí tohoto problému pracovníků v organizacích, prevencí tohoto jevu a dalšími souvisejícími aspekty. Cílem práce je analýza problematiky workoholismu mezi pracovníky na všech úrovních ve vybrané organizaci.
Workaholism among workers
Keywords: workoholismus; práce; podniky; úspěch; rodina; workaholism; work; organization; success; family