Předčasný odtok plodové vody - Herglová, Marina (Univerzita Pardubice, 2009)
Bakalářská práce se zabývá předčasným odtokem plodové vody. Teoretická část práce je zaměřena na teoretické zpracování informací mající souvislost s předčasným odtokem plodové vody. Informace jsou získány z odborné české a zahraniční literatury a elektronických zdrojů. Praktická část práce je zaměřena na statistické zpracování faktorů, které mají vliv na předčasný odtok plodové vody.
Premature rupture of membranes
Keywords: předčasný odtok; plodová voda; rizikové faktory; umělé ukončení těhotenství; těhotenství; porod; PROM test; Amniotic Fluid Index; premature rupture; Amniotic fluid; risk factors; abortion; pregnancy; birth