Anabolické steroidy a vrcholový sport - Sakařová, Lenka (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce se zabývá problematikou anabolických steroidů. Jsou uvedeny jejich biochemické vlastnosti, metabolismus, terapeutická aplikace a jejich stanovení pomocí plynové chromatografie spojené s hmotnostní spektrometrií.
Anabolic steroids and top performance
Keywords: anabolické steroidy; doping; plynová chromatografie; Hmotnostní spektrometrie