Řízení výroby u vybraného podniku - Vydra, Jan (Univerzita Pardubice, 2017)
Diplomová práce se zabývá analýzou managementu firmy ABC, a.s. s důrazem na management výroby. Jsou zde představena teoretická východiska práce. Následuje představení podniku ABC, a.s., analýza současných výrobních problémů a návrhy možných řešení pro snížení uvedených problémů.
Production management in selected company
Keywords: management; výroba; procesy; analýza; problémy; řešení; management; production; process; problems; analysis; solution