Analýza trhu práce v okrese Rychnov n. K. a porovnání s ČR v období 1990-98 - Felcmanová, Iva (Univerzita Pardubice, 1999)
V práci je popisován trh práce v okrese Rychnov n. K. a srovnáván s celkovým trhem v ČR. Autorka se zabývá činností MPSV a úřadu práce a rozebírá stav politiky zaměstnanosti.
The Analysis of labour market in the district of Rychnov n. K. and comparison with the Czech republic with the Czech republic in period 1990-98
Keywords: Nezaměstnanost; Úřady práce; politika zaměstnanosti; Trh práce; Rychnov nad Kněžnou; Česká Republika; porovnání