Využití sociálních sítí v marketingu Královéhradeckého kraje - Kudrnáč, Adam (Univerzita Pardubice, 2019)
Předmětem bakalářské práce "Využití sociálních sítí v marketingu Královéhradeckého kraje" je analýza Facebookové stránky kraje s názvem "Turistický portál Královéhradeckého kraje" a jeho profilu na Instagramu. Teoretická část práce se věnuje vymezení pojmů jako jsou sociální sítě a marketing a dnešních souvislostí mezi nimi. V závěrečné části je prezentována vlastní analýza propagace kraje na použitých sociálních sítích a návrh na její zlepšení. V rámci této práce byl realizován dotazníkový průzkum, kterého se zúčastnilo 37 z 220 dotázaných, jehož výsledky jsou součástí této kapitoly.
Use of Social Networks in Marketing of the Hradec Králové Region
Keywords: sociální sítě; marketing; Facebook; Instagram; propagace; sdílení; social networks; marketing; Facebook; Instagram; promotion; sharing